Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Host - B.A. Paris, Motto, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Bible vína - Madeline Puckette, Justin Hammack, Familium, 2023
Bible vína

Světový bestseller se speciální kapitolou věnovanou moravským a českým vínům Chcete si zlepšit své vědomosti o víně, ale nevíte, kde začít? Nejste si jistí, že to, co pijete, je vynikající láhev nebo...

  • Knihapevná vazba
    587 Kč
    Skladem > 5 ks

Pohanka ve mlýně a v kuchyni - Zdeněk Šmajstrla, TNM, 2007
Pohanka ve mlýně a v kuchyni

Kniha mlynáře Zdeňka Šmajstrly, propagátora konzumace pohanky, nabízí čtenářům 151 receptů na zpracování této tradiční polní plodiny i mnoho informací o historii pěstování pohanky, o tradici jejího mletí i o jejím významu ve výživě člověka...

  • Knihapevná vazba
    142 Kč
    Skladem 1 ks

Jak ovlivnit nadváhu a obezitu

Nadváha a obezita... Dvě hrozby moderního světa. Kdo z nás alespoň jednou za život nevyzkoušel byť jedinou "zaručeně fungující" dietu a nečekal na zázračný výsledek, který se buď nedostavil, nebo zase velice rychle zmizel. A

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    144 Kč
    Ihned ke stažení

Evoluce českého jídla - Christian Szabo, Argo, 2024
Novinka
Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak...

  • Knihapevná vazba
    321 Kč
    Do 28 dnů
Hovory s řezníkem - Jana Florentýna Zatloukalová, Jana Florentýna Zatloukalová, 2020
Hovory s řezníkem

Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si vybrat ten správný kus na guláš? Jak poznat, které maso je vhodné na pánev, zatímco jinému to bude víc slušet v troubě? Tato kuchařka vás prostřednictvím téměř 200 vyzkoušených receptů...

  • Knihapevná vazba
    511 Kč
    Skladem 1 ks

Kuchařka pro mého syna - Veronika Zemanová, Smart Press, 2023
Kuchařka pro mého syna

Po populární Kuchařce pro mého muže přichází autorka se základní kuchařkou pro mladé či začínající kuchaře. Kuchařka pro mého syna má za cíl přivést dospívající dítě do kuchyně i z jiných důvodů, než jsou...

  • Knihapevná vazba
    349 Kč
    Skladem 4 ks

Na talíři - Marie Formáčková, NOXI, 2019
Na talíři

Nahládněte, prolistujte – nemí to je kuchařká kniha plná lákavých a možná už zapomenutých receptů. Je to emotivni obrazová publikace plná vzpomínek a nostalgie,ale také reflexe, která stále chybí. Život je jako menu...

  • Knihapevná vazba
    436 Kč
    Skladem 1 ks

Vintage kitchen - Pavla Janečková, CPRESS, 2022
Vintage kitchen

Ke všem jídlům světa a k jejich ingrediencím se váže historie dlouhá jako lidstvo samo. Každý pokrm musel být v nějakém okamžiku poprvé připraven, čímž se zrodil recept, jenž byl po generace dále předáván, upravován, a jindy...

  • Knihapevná vazba
    411 Kč
    Do 3 dnů
  • 399 Kč
    Ihned ke stažení

The best of Apetit, BURDA Media 2000, 2016
The best of Apetit

Prohlédnout všechna čísla Apetitu, která od dubna roku 2004 vyšla, byla fuška a vybrat z nich opravdu to nejlepší byl doslova nadlidský výkon. O některých receptech jsme měli jasno hned, o jiných jsme vedli vášnivé diskuze...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    549 Kč
    Skladem 3 ks

Gastrosexuál - Svenja Jelen, Simon Knittel, Emil Levy Z. Schramm, CPRESS, 2020
Gastrosexuál

Znáte muže, kteří si raději čtou o hovězím mase než výsledky hokejové extraligy? Muže, kteří své peníze rádi investují do papiňáku a tyčového mixéru? A kteří nadšeně tráví čas nikoliv konzumací pokrmů, ale jejich přípravou? To jsou...

  • Knihapevná vazba
    221 Kč
    Skladem 1 ks
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau - Helena Uhrová, Víkend, 2016
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici. Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně...

  • Knihapevná vazba
    191 Kč
    Skladem 1 ks

Jíme zdravě po celý rok - Jaro, Léto, Podzim, Zima, Fitrecepty, 2019
Jíme zdravě po celý rok - Jaro, Léto, Podzim, Zima

Po třech kuchařských bestsellerech Jíme zdravě jsme se rozhodli vrátit k úplným základům a začali čerpat inspiraci z ryze českých surovin, které jsou typické pro každé roční období a nemusí k nám putovat přes půlku zeměkoule...

  • Knihapevná vazba
    499 Kč
    Více než 30 dní

Moučníky - kuchařka z edice Apetit (13), BURDA Media 2000, 2013
Moučníky - kuchařka z edice Apetit (13)

Nejnovější přírůstek Edice Apetit kuchařka Moučníky obsahuje víc než 100 receptů na klasické i nové sladkosti pro každý den. Kniha o 160 stranách je rozdělená do kapitol: Recepty od babičky, Bábovky & chlebíčky, Buchty na plech, Muffiny & Cupcaky...

  • Knihapevná vazba
    315 Kč
    Do 4 dnů

Světový atlas whisky - Dave Broom, CPRESS, 2018
Světový atlas whisky

Atlas mapuje klíčové země i oblasti, které produkují od single malt whisky (od Aberfeldy až po Yamazaki) až po to nejlepší z bourbonu a rye whisky (od Buffalo Trace až po Wild Turkey). Upozorňuje také na mnoho inovačních přístupů rozšiřujících...

  • Knihapevná vazba
    723 Kč
    Skladem 1 ks

Snadno a rychle - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Pražský kulinářský institut, 2023
Snadno a rychle

Renomovaný autor gastronomických bestsellerů Roman Vaněk přichází s novou velkou kuchařskou knihou tentokrát s názvem „SNADNO & RYCHLE“...

  • Knihapevná vazba
    367 Kč
    Skladem 5 ks

Dorty a dezerty - kuchařka z edice Apetit (8), BURDA Media 2000, 2012
Dorty a dezerty - kuchařka z edice Apetit (8)

Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní...

  • Knihapevná vazba
    337 Kč
    Do 4 dnů


Jak na veganství - Pavel Houdek, Smart Press, 2020
Jak na veganství

Zásadní kniha pro každého, kdo se o veganství a veganské stravě chce a potřebuje dozvědět více...

  • Knihabrožovaná vazba
    285 Kč
    Skladem 1 ks

Džemy a zavařeniny - 50 snadných receptů - Martin Čížek, Naše vojsko CZ, 2014
Džemy a zavařeniny - 50 snadných receptů

Pro kvalitní konzervování ovoce a zeleniny musíte začít s nejvybranějšími ingrediencemi, vypěstovanými nebo koupenými v pro ně nejpříhodnější době. Tehdy si můžete s kuchařkou Džemy a zavařeniny připravit např. meruňkový džem s vanilkou...

  • Knihapevná vazba
    211 Kč
    Více než 30 dní

Čtyřhodinový šéfkuchař - Timothy Ferriss, Jan Melvil publishing, 2013
Čtyřhodinový šéfkuchař

Timothy Ferriss přichází se svou dlouho připravovanou a napjatě očekávanou kuchařkou pro ty, kteří si kuchařky nikdy nekupují. Jeho přímočará cesta k cíli, známá již z předchozích bestsellerů Čtyřhodinový pracovní týden a Čtyřhodinové tělo vede...

  • Knihapevná vazba
    799 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass