Povídky o ženách, mužích, vztazích, lásce, zklamání, životě… Krátké příběhy o tom, co se může stát při fotbalovém zápase, při návštěvě restaurace nebo bývalé manželky, nebo poté, co se rozhodnete vyhledat ženu, o které se vám v noci často zdá.
Další formátyRomán Vladimíra Poštulky spojuje zdánlivě nesouvisející roviny vyprávění, které se proplétají, doplňují a vzájemně nasvěcují. Sledujeme příběh kuchaře a posléze známého textaře Evžena, jeho dětství a dospívání v hornické Ostravě padesátých let...
-
Knihapevná vazba s přebalem279 KčDo 5 – 6 dnů
-
198 KčIhned ke stažení
Sledujeme dva paralelní příběhy. Hlavní hrdina Vak přijíždí do Evropy, do Paříže v roce 2003, pátrá po stopách jazzového basisty Henryho, který jako on přijel z Ameriky před padesáti lety...
Sestřih záznamu dvou pořadů Divadla Semafor potěší nejen pamětníky, kteří si pod jmény účinkujících osobností vybaví okamžitě důvěrně známé tváře z televizní obrazovky a z jeviště
-
AudioknihaMP3 ke stažení189 KčIhned ke stažení
Kniha “Labužníkův lexikon” je abecedně řazený obrázkový slovník pro ty, kteří se nechtějí omezit pouze na znalost domácí české kuchyně.
Známý gourmet kritik a labužník Vladimír Poštulka vytvořil portréty 25 nejslavnějších kuchařů, kteří se objevují na televizních obrazovkách na celém světě. Ve výpravné publikaci nechybí ani Čech Zdeněk Pohlreich...
Jak hubne labužník? Máte pocit, že tato otázka je jen provokací? Že labužník nehubne, protože pro samé jídlo nemůže nic jiného než tloustnout? Pokusíme se vás vyvést z omylu. Lidé si zdravou výživu často mylně spojují s asketismem...
Románová prvotina známého textaře. Příběh o spletitosti mezilidských vztahů a hlavně těch mezi opačnými pohlavími. Dlouholetí přátelé Oskar, Josef a Tadeáš spolu prožili 70. a 80. léta...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
Dějiny pornografie – atraktivní název možná vzbuzuje v čtenáři i trochu nejistoty, co všechno jej uvnitř knihy čeká… Tak tedy především množství zajímavých informací o projevech erotiky od pravěku po současnost, doplněných škálou ilustrací a fotografií...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? ...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
100 nejslavnějších receptů světa (a 101 historka slavných labužníků) Co jedla nejraději Marilyn Monroe? Které jídlo...
-
Vyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle