Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Vetřelec
E-kniha

V domě na okraji Holic jsou nalezena tři těla: mladí manželé a jejich tříletá dcerka. Byť nejdřív vše nasvědčuje tomu, že chladnokrevnou vraždu má na svědomí jedna z obětí, brzy... Číst víc

5,0 3 hodnocení
3. díl série
Laura Linhartová a Adam Beneš
Nakladatel
Kalibr, 2023
320 stran
4-5 hodin čtení

V domě na okraji Holic jsou nalezena tři těla: mladí manželé a jejich tříletá dcerka. Byť nejdřív vše nasvědčuje tomu, že chladnokrevnou vraždu má na svědomí jedna z obětí, brzy se ukazuje, že místo činu bylo pouze ... Číst víc

  • EPUB MOBI
  • Čeština

277 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Vetřelec - Kristýna Trpková, Kalibr, 2023
E-kniha
277 Kč

Více o eknize

V domě na okraji Holic jsou nalezena tři těla: mladí manželé a jejich tříletá dcerka. Byť nejdřív vše nasvědčuje tomu, že chladnokrevnou vraždu má na svědomí jedna z obětí, brzy se ukazuje, že místo činu bylo pouze narafičené. A že rodinu, která jako by vypadla z reklamy na štěstí, někdo dlouhé týdny, možná i měsíce, sledoval. Komisařka Laura Linhartová postupně odhaluje, že tahle rodinná idylka byla pouze zdánlivá, a na povrch vyplouvají přísně střežená tajemství, o kterých se neměl nikdy nikdo dozvědět. Jak vysokou daň si vyžádají? A kolik nevinných životů budou nakonec stát?
Číst víc
Počet stran
320
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
1915833
Styl
napínavý
Jazyk
čeština
Původ
Česko
3. díl série
Laura Linhartová a Adam Beneš
Nakladatel
Kalibr
Pro koho
pro dospělé
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

3 hodnocení

3
0
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
19.3.2023
Autorka Kristýna Trpková uzavírá svou krimi sérii s vyšetřovatelkou Laurou Linhartovou. Po knihách Stvůra a Vesnice přichází Vetřelec, který je pro mě nejlepší. V knize najdeme skvělou práci kriminalistů, ale i lidské osudy, které Vás zasáhnou.

V Holicích jsou nalezena tři těla – manželé a jejich dcerka. Vypadá to, že vraždu má na svědomí jeden z nich. Postupně však odkrýváme, že to všechno bylo jenom naaranžované, aby si to kriminalisté mysleli. Laura zjišťuje, že rodinu někdo sledoval, a navíc na povrch vyplouvají tajemství, která měla zůstat skryta.

Nádherná obálka a chytlavá anotace a když k tomu přidáme skvělé dva předchozí díly, je tu kniha, která Vás prostě nesmí minout. Laura Linhartová je výborná vyšetřovatelka, která to v osobním životě nemá jednoduché. Tentokrát opět dostane nelehký úkol a bude dělat vše pro to, aby odhalila vraha.

Práce kriminalistů je tu skvěle vylíčena. Je vidět, jakou práci si autorka musela dát, než zjistila veškeré informace, jak to u police chodí při vyšetřování vražd. Je tu promyšlený a propracovaný každý detail a já si při čtení připadala jako součást týmu.

Příběh má spád, vražda je tu hned na prvních stránkách a díky tomu Vás kniha vtáhne a nepustí. Po akčním začátku přichází trochu pomalejší, ale za to zajímavá část plná vyšetřování a ke konci je kniha tak napínavá, že jsem chvílemi ani nedýchala.

V příběhu nám autorka průběžně připomíná, co jsme se o Lauře dozvěděli v předchozích dílech, ale jen tak okrajově, poví nám to nejdůležitější a hlavní prostor tu má vyšetřování.

Nevěřila bych, že ve mně dokáže detektivní příběh vyvolat takové emoce, jako se to povedlo Vetřelci. Nejedna slzička ukápla a konec jsem si musela dávkovat, protože jsem se bála, co všechno se může stát.

Pokud jste ještě od autorky nic nečetli, rozhodně to napravte. Sérii s Laurou Linhartovou si dávkujte hezky postupně a sami uvidíte, jak skvělé detektivní příběhy může napsat mladá česká autorka. Doufám, že Kristýna Trpková bude v psaní pokračovat, protože je mi jasné, že si od ní přečtu všechno, co napíše.
Číst víc
Martin Kučera
Neověřený nákup
3.3.2023
Stvůra, Vesnice a právě dočtený Vetřelec. Mám rád obě předcházející knihy, ale Vetřelec mě od prvních stran vtáhnul svojí dynamikou děje, napětím, překvapivým rozuzlením a po dlouhé době jsem dal knihu jedním dechem. Styl spisovatelčina psaní je přirozeně uvolněný, přesto dokáže čtenáře doslova "zavrtat" do děje a užít si příběh naplno. Další z jejich knih, která je srovnatelná s kvalitními zahraničními autory žánru. Těším se na její další počiny. Číst víc

„Nechci na tobě, abys mě měl takhle rád pořád, ale chci, aby sis to pamatoval. Někde ve mně bude vždycky ten člověk, kterým jsem dnes večer.“

Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald, 2012
Něžná je noc
Francis Scott Fitzgerald