Cukrářská technologie
- Nakladatel
- R PLUS, 2013
- Počet stran
- 286
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku,... Číst víc
- Pevná vazba
- Čeština
391 Kč
Posíláme do 5 – 10 dnů
Další knižní vydání (3)
-
Pevná vazba
Čeština, 2002VyprodanéMrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy. -
Pevná vazba
Čeština, 2001VyprodanéMrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.
Potřebujete poradit knihu?
Zeptejte se online knihkupce!
Proč nakupovat knihy na Martinus.cz?
- Magazín Knihy roku ke každému nákupu
- Knihomolská záložka ke každému nákupu
- Více než 9 000 výdejních míst