Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
LEGO® NINJAGO® 71808 Kaiov živelný ohnivý robot, LEGO, 2024

549 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

LEGO® NINJAGO® 71808 Kaiov živelný ohnivý robot

    Deti od 7 rokov si môžu zinscenovať príbehy z 2. série televízneho seriálu NINJAGO® Dragons Rising s hračkárskym modelom Kaiov živelný ohnivý robot (71808). Robot má... Číst víc

    Výrobce
    LEGO, 2024

    Deti od 7 rokov si môžu zinscenovať príbehy z 2. série televízneho seriálu NINJAGO® Dragons Rising s hračkárskym modelom Kaiov živelný ohnivý robot (71808). Robot má polohovateľné ruky a nohy, ktoré sa dajú nakláňať a... Číst víc

    • Lego

    549 Kč

    U dodavatele
    Posíláme do 7 dnů

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    15% sleva na audioknihy ke stažení - Martinus.cz, 2024

    Více o produktu

    Deti od 7 rokov si môžu zinscenovať príbehy z 2. série televízneho seriálu NINJAGO® Dragons Rising s hračkárskym modelom Kaiov živelný ohnivý robot (71808). Robot má polohovateľné ruky a nohy, ktoré sa dajú nakláňať a krútiť do dramatických bojových polôh, kokpit pre minifigúrku nindžu a veľký zlatý meč ako doplnok na hru na postavy v bitkách proti vlčiemu robotovi.

    Tento prispôsobiteľný robot umožňuje deťom postaviť si vlastného robota! Jeho odnímateľné nohy, ruky a trup sa dajú kombinovať s dielmi z 2 ďalších robotov: Coleov živelný zemský robot (71806) a Sorin živelný technický robot (71807) (predávané samostatne). Deti si môžu užiť nekonečnú zábavu pri kombinovaní častí robota a budovaní jedinečnej akčnej hračky.

    Tento červený robot sa dodáva s 4 minifigúrkami – Kaiom a Zaneom s prvkami mečov katana, Jordanou s prvkom meča a Bojovníkom vo vlčej maske, takže deti si môžu zahrať napínavú nindžovskú akciu. Stavebnicu možno zostaviť aj pomocou aplikácie LEGO® Builder, ktorá vás a vaše dieťa prevedie jednoduchým a intuitívnym staviteľským dobrodružstvom.

    Počet dielikov: 322
    Vek: 7+
    Číst víc
    Rozměry krabice
    280×280 mm
    Hmotnost
    475 g
    Naše katalogové číslo
    2352509
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbila hra vám?

    Nakladatelství LEGO

    Číst víc

    „Nepropadejte panice!“