Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Číslo 20
E-kniha

Odpočítavání začalo. Kdo zemře jako další?

Další nervydrásající thriller od autorky bestsellerového Kopíráka. Nález mrtvého muže na černé skládce, jehož tělo už stihly napůl ohlodat krysy, je sice drsný, ale detektiv... Číst víc

5,0 4 hodnocení
Nakladatel
Kalibr, 2024
392 stran
5-6 hodin čtení

Další nervydrásající thriller od autorky bestsellerového Kopíráka. Nález mrtvého muže na černé skládce, jehož tělo už stihly napůl ohlodat krysy, je sice drsný, ale detektiv Adam Bishop už si zvykl na ledacos. Když však kousek od ... Číst víc

  • EPUB MOBI
  • Čeština

325 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Číslo 20 - Sam Holland, Kalibr, 2024
E-kniha
325 Kč

Více o eknize

Další nervydrásající thriller od autorky bestsellerového Kopíráka. Nález mrtvého muže na černé skládce, jehož tělo už stihly napůl ohlodat krysy, je sice drsný, ale detektiv Adam Bishop už si zvykl na ledacos. Když však kousek od oběti objeví nastříkané číslo XII a nedaleko číslo XIV, dojde mu krutá skutečnost: mezi odpadky se tu nejspíš nachází mrtvol víc. Hon na sériového vraha se rozbíhá – a velice brzy se Adama začne dotýkat i osobně. Zná totiž toho, kdo stanovil první číslo – dvacet – a zahájil odpočítávání. Sice ho chytili a uvěznili, ale zdá se, že ani mříže nezabrání tomu, aby bylo jeho hrůzné dílo dokončeno…
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

4 hodnocení

4
0
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

předevčírem
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Sam Holland opět nezklamala. Její první knížka nastavila laťku poměrně vysoko, stále však umí autorka skvěle pracovat s narůstajícím napětím a s neočekávanými konci.
Objevilo se zde pár postav, které jsme mohli potkat i v knize "Kopírák".
Opět neskutečně čtivé, kratší kapitoly mi vyhovují a stránky jsem obracela jednu za druhou.
Pachatele jsem neodhadla a na konci koukala jako blázen.
Zajímalo by mě jestli autorka neplánuje propojení postav z obou knih, to by totiž byla jízda.
Opět super, opět přečteno jedním dechem, opět nádherné zpracování a ořízka.
Číst víc
17.5.2024
Sam Holland je autorkou KOPÍRÁKA, který minulý rok u nás rozdělil knižní komunitu. Buď se kniha líbila moc nebo vůbec. Já jsem patřila do té první skupiny a byla jsem zvědavá, co si pro nás autorka připravila tentokrát.
ČÍSLO 20 je opravdu thriller se vším všudy, v některých pasážích hodně, hodně tvrdý. V hlavě jsem měla několikrát myšlenky, že toto nemohla napsat žena :-D, co ji kdo proboha udělal, že má tak zvrácenou fantazii :D … Za mě čtivost geniální, nedalo se od knihy odtrhnout! Taky jsem nedávno četla Za zamčenými dveřmi od F. McFadden a ano, bylo to podobné, ale mně to vůbec nevadilo, čtení jsem si naprosto užila a hodnotím úplně stejně jako Freidu a to plným počtem. Zaslouženě! Čas strávený s touto knihou mě bavil a naplňoval. Opět krátké kapitoly díky, kterým děj odsýpal až někdy zbytečně rychle. Maličkosti, které mi vadily v Kopírákovi, tady už nebyly, takže za mě velká spokojenost a budu se moc těšit na další počin autorky.
Hlavní hrdina Adam Bishop je zajímavá postava, snad se s ním potkáme i v dalších knihách. Moc se mi líbí, jak paní Holland propojuje své knihy. Celkově vše originální od obálek, ořízek až po příběhy. Děkuji a doporučuji.
Číst víc

„A tak se snažím být laskavý ke všemu, co vidím, a ve všem, co vidím, vidím jeho.“

Malý život - Hanya Yanagihara, 2017
Malý život
Hanya Yanagihara