Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Rebelky z Oxfordu - Jak ulovit boháče
E-kniha

Hattie Greenfieldová má plné zuby svého příliš chráněného života a její studium umění na Oxfordu neprobíhá tak, jak si představovala. Pustí se proto do malého dobrodružství,... Číst víc

4,0 8 hodnocení
3. díl série
Rebelky z Oxfordu (CZ)
Nakladatel
Grada, 2023
408 stran
6-7 hodin čtení

Hattie Greenfieldová má plné zuby svého příliš chráněného života a její studium umění na Oxfordu neprobíhá tak, jak si představovala. Pustí se proto do malého dobrodružství, které neskončí dobře – u oltáře se zasmušilým... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

424 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Hattie Greenfieldová má plné zuby svého příliš chráněného života a její studium umění na Oxfordu neprobíhá tak, jak si představovala. Pustí se proto do malého dobrodružství, které neskončí dobře – u oltáře se zasmušilým Skotem Lucianem Blackstonem. Přijde na to, že může získat vše, pokud bude ochotná dát všanc své srdce?
Číst víc
Počet stran
408
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
2204595
Styl
romantický
Jazyk
čeština
Původ
Spojené státy
3. díl série
Rebelky z Oxfordu (CZ)
Nakladatel
Grada
Pro koho
pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

8 hodnocení

4
0
4
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

22.2.2024
Tretie pokračovanie série Spolku výnimočných žien som si nemohla nechať ujsť. Hoci sa mi druhá časť nepáčila toľko, čo prvá, bola som zvedavá na príbeh Hattie a Luciana, ktorý podľa anotácie znelo skvelo. Ale mierne som sklamaná.
.
Priznávam, že som sa spočiatku do knihy nedokázala začítať, hoci sa mi obe hlavné postavy páčili a aj mali medzi sebou skvelú chémiu. Celkovo ma ich vzťah veľmi bavil, ale tento raz ma nebavilo veľmi všetko to okolo, tá pridaná hodnota, ktorú do svojich príbehov autorka dáva, a to ma celé mrzelo. Pretože práve tým sú jej knihy skvelé, že to nie je iba čistá romantika. Tento raz rieši autorka prostredie horníkov a zlé zaobchádzanie s nimi. Pretože hlavný hrdina s tým má bohaté skúsenosti.
.
Počas čítania som si teda hlavne užívala scény s hlavným párom. Ale čím viac sa blížil koniec knihy, tým viac ma Hattie hnevala. A záver sa mi zdal naozaj úplne zbytočne naťahovaný, čo bola škoda. Myslím, že Lucian si také správanie od nej naozaj nezaslúžil.
.
Táto časť ostala u mňa tak niekde v polovici. Aj sa mi páčila, aj sa mi nepáčila. Hlavný hrdina sa mi zase páčil asi aj najviac zo všetkých autorkiných kníh doteraz. Teším sa na ďalšie pokračovanie, dúfam, že z toho zase padnem na zadok ako z prvej časti.
Číst víc
30.11.2023
REBELKY Z OXFORDU je úžasná série. Asi tady není nikdo kdo, by nečetl a nebo aspoň nevedl v patrnosti tuto sérii. A jestli ano, tak to všichni napravte. Tato série je božská u čtení si odpočinete a dostanete příběh, který má i velký přesah.

Zdá se to až neuvěřitelné, ale je to více než rok co jsem psala recenzi na 2. díl. Čekání na 3. díl bylo dlouhé, ale stálo to za to! Tohle byl nejlepší díl ze série. Každý díl je lepší a lepší. Neskutečně jsem si čtení užila, byla to krásná pohoda. Tentokrát nás autorka provede příběhem Hatie a Luciana. Nechybí romantika a chemie mezi nimi je napsaná bravurně. Ani na chvilku jsem se nenudila, tady se stránky obracely samy. Podzim/zima je ideálním časem na čtení těchto historických romancí. Doporučuji i jako dárek vánocům pro všechny ženy, kterým historické romance nejsou cizí.
Číst víc
Markéta Janáčková
Ověřený zákazník
23.11.2023
Tento příspěvek prozrazuje důležité momenty děje, proto je skrytý, abychom vám nepokazili zážitek ze čtení.
Bohužel mě tato kniha zatím bavila nejméně z celé série. Ale i tak mám tuto sérii moc ráda, pouze tento díl postrádal víc pasáží s hlavními hrdinkami. Musím podotknout, že název knihy vůbec neodpovídá jejímu obsahu. Číst víc

Nakladatelství Grada

Číst víc

„Otče náš, jenž jsi na nebesích, co tam pořád v tom nebi děláš, slez už konečně a buď tady se mnou dole.“

Neděle odpoledne - Viktorie Hanišová, 2022
Neděle odpoledne
Viktorie Hanišová