Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Jonáš a Nenáš: Zloděj na útěku - Kari Stai, Host, 2022

299 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Jonáš a Nenáš: Zloděj na útěku

Kdo je dobrý a kdo je zlý? Pozná se to navenek? I takovéto závažné otázky řeší Jonáš a Nenáš ve zdánlivě jednoduché knížce s podtitulem Zloděj na útěku. Jonáš a Nenáš jsou jako... Číst víc

4,0 2 hodnocení
2. díl série
Jonáš a Nenáš
Věk
3+
Nakladatel
Host, 2022
Počet stran
34

Kdo je dobrý a kdo je zlý? Pozná se to navenek? I takovéto závažné otázky řeší Jonáš a Nenáš ve zdánlivě jednoduché knížce s podtitulem Zloděj na útěku. Jonáš a Nenáš jsou jako den a noc — každý úplně jiný. Přesto jsou to nejlepší... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

299 Kč

Skladem 1 ks
  • Osobní odběr 11. 6.
  • Na vaší adrese 11. 6.

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
11. 6.
Partnerské knihkupectví
11. 6.
Odběrní místo PPL
11. 6.
Odběrní místo Zásilkovna
11. 6.
AlzaBox
11. 6.

Doručení na adresu

Kurýr GLS
11. 6.
Kurýr PPL
11. 6.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Příliš pozdě - Colleen Hoover, Ikar CZ, 2024

Více o knize

Kdo je dobrý a kdo je zlý? Pozná se to navenek?

I takovéto závažné otázky řeší Jonáš a Nenáš ve zdánlivě jednoduché knížce s podtitulem Zloděj na útěku.

Jonáš a Nenáš jsou jako den a noc — každý úplně jiný. Přesto jsou to nejlepší kamarádi, jak jsme se již přesvědčili v první knize jejich dobrodružství. Už víme, že někdy je dobré umět říct ne a že komunikace je základem soužití mezi lidmi. V novém příběhu se zábavnou formou posuneme zase o kus dál. Když se totiž kamarádi setkají tváří v tvář se zločinem, může být Jonášovo bezhlavé přitakávání extrémně nebezpečné.

Na modelových situacích můžou děti nanečisto prožít dramatické okamžiky a uvažovat nad tím, kde se asi stala chyba. Pomůžou Nenášovi vymyslet, jak z patálie ven, a hlavně se s těmihle dvěma svéráznými chlapíky znovu zasmějí.

Moderní norská klasika je přeložená do spousty jazyků — její poselství je totiž obecně srozumitelné a v překladu se neztrácí díky jednoduchým ilustracím. A v jednoduchosti je, jak známo, síla.
Číst víc
Počet stran
34
Vazba
pevná vazba
Rozměr
215×270 mm
Hmotnost
464 g
ISBN
9788027509256
Rok vydání
2022
Věkové doporučení
3+
Naše katalogové číslo
1379075
Styl
napínavý, dobrodružný
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Norsko
2. díl série
Jonáš a Nenáš
Nakladatel
Host
Účel knihy
pro rozvoj dítěte
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

2 hodnocení

0
2
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

40

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Ověřený zákazník
19.5.2023
Poučné pokračovanie série
V druhej časti série sa kamaráti stretnú so zločinom i samotným zločincom, ktorý ich oklame. Ako vinník bude obvinený Jonáš - veď kto iný vraví na všetko ÁNO? Nenášovi tak neostane nič iné, len ho zachrániť a opäť dokázať, že slovíčko NIE je niekedy veľmi dôležité.
Tieto knihy sú veľmi milé, obsahujú jednoduché výstižné ilustrácie so základnými farbami a poukazujú na to, že i slovo NIE je dôležité a treba ho vedieť použiť vo vhodnej chvíli. Deťom sa prostredníctvom modelových situácií môže vysvetliť, že niekedy treba vedieť povedať aj NIE. I keď textu kvôli lepšiemu pochopeniu mohlo byť viac, to však vôbec nevadí, pretože ilustrácie a rodičia všetko dovysvetlia. Knihy odporúčam deťom od 3 rokov, určite sa zabavia.
Číst víc

Nakladatelství Host

Číst víc

„Kdo by miloval dokonalost? Ne, láska vyžaduje starostlivost. A starostlivost potřebuje nacházet na milovaném člověku chyby, touží po zranitelnosti a křehkosti. Láska chce léčit. A léčit dokonalost není třeba. Dokonalé nelze milovat, pouze zbožňovat.“

Oběť Molochovi - Asa Larsson, 2021
Oběť Molochovi
Asa Larsson