Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

135 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Audiokniha
Lovestory ve výtahu - Miloš Čermák, Publixing Ltd, 2013
Audiokniha
Audiokniha
Lovestory ve výtahu - Miloš Čermák, Publixing Ltd, 2013
Audiokniha

Lovestory ve výtahu
Audiokniha

A dalších 77 povídek z fleku - CD MP3

Lovestory ve výtahu a dalších 77 povídek z fleku je nejnovějším počinem jednoho z nejznámějších českých novinářů a odborníka na on-line média - Miloše Čermáka. Jedná se o... Číst víc

Nakladatel
Publixing Ltd, 2013
Délka
6 hod. 46 min.

Lovestory ve výtahu a dalších 77 povídek z fleku je nejnovějším počinem jednoho z nejznámějších českých novinářů a odborníka na on-line média - Miloše Čermáka. Jedná se o Čermákovu první audioknihu, kterou si navíc i sám namluvil. Miloš Čermák... Číst víc

  • MP3 na CD
  • Čeština

135 Kč

U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 4 – 8 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Lovestory ve výtahu - Miloš Čermák, Publixing Ltd, 2013
Audiokniha
135 Kč

Více o audioknize

Lovestory ve výtahu a dalších 77 povídek z fleku je nejnovějším počinem jednoho z nejznámějších českých novinářů a odborníka na on-line média - Miloše Čermáka.

Jedná se o Čermákovu první audioknihu, kterou si navíc i sám namluvil. Miloš Čermák napsal kolem dvaceti knížek, mimo jiné rozhovor s Karlem Krylem, nebo román Jak se skáče na špek. Je také spoluautorem jednoho z nejpopulárnejších českých komiksů Hana a Hana.

Kromě psaní knih je znám svým dlouhodobým působením v časopise Reflex či pozicí šéfkomentátora Lidových novin. V roce 2010 získal prestižní ocenění Osobnost roku v anketě Křišťálová Lupa.

Kniha vznikla unikátním stylem, formou tzv. crowdfundingu. Za stanovených 45 dnů přispěli čtenáři více než dvojnásobkem částky, které Čermák stanovil a tak projekt dostal zelenou.
Vydavatelství Publixing, které audioknihu vydává, navíc přesvědčilo Čermáka, aby povídky sám namluvil což je stále v Čechách relativně ojedinělé.

Původním plánem Miloše Čermáka bylo napsat každý den jednu krátkou povídku. Některé dny vynechal a některé povídky nebyly krátké, ale záměr se podařilo splnit. Všechny byly publikovány v den, kdy vznikly. Z původních 100 povídek bylo do titulu vybraných nejlepších 78. Všechny spojuje humor, zamyšlení nad současným světem a především nadhled.


Čte Miloš Čermák

Délka: 6 hod. 46. min.
Číst víc
Délka
6 hod. 46 min.
Katalogové číslo výrobce
5060374030008
Naše katalogové číslo
167025
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Publixing Ltd
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila audiokniha vám?

„Lidé jsou přesvědčení, že manželství končí, když se láska vytratí. Když zloba nahradí štěstí. Když pohrdání nahradí rozkoš. Jenže Graham a já se na sebe nezlobíme. Jen prostě nejsme ti samí lidé, kterými jsme bývali.“

To nejlepší v nás - Colleen Hoover, 2019
To nejlepší v nás
Colleen Hoover