Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Audiokniha
Dlouhý, Široký a Krátkozraký - Ladislav Smoljak,Zdeněk Svěrák,Jára Cimrman, Supraphon, 2013
Audiokniha
Audiokniha
Dlouhý, Široký a Krátkozraký - Ladislav Smoljak,Zdeněk Svěrák,Jára Cimrman, Supraphon, 2013
Audiokniha

Dlouhý, Široký a Krátkozraký
Audiokniha

Audiokniha Dlouhý, Široký a Krátkozraký - je záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav... Číst víc

Audiokniha Dlouhý, Široký a Krátkozraký - je záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak. Číst víc

  • MP3 ke stažení
  • Čeština

99 Kč

Ihned ke stažení

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Dlouhý, Široký a Krátkozraký - Ladislav Smoljak,Zdeněk Svěrák,Jára Cimrman, Supraphon, 2013
Audiokniha
99 Kč

Více o audioknize

Audiokniha Dlouhý, Široký a Krátkozraký - je záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.

Stejně jako většina ostatních představení Divadla Járy Cimrmana, sestává Dlouhý, Široký a Krátkozraký ze dvou částí - odborné části (formou přednášky nebo kratších referátů) o životě a díle Járy Cimrmana a v druhé části pak ucelenějšího zpracování některého jeho díla - v tomto případě pohádky Dlouhý, Široký a Krátkozraký. 
První část tohoto představení tvoří rozsáhlejší přednáška „Cimrmanova cesta za českou pohádkou“. Vlastní divadelní hra pojednává o strastiplném putování, jehož cílem je vrátit princezně Zlatovlásce její ženskou krásu - byla totiž očarována zlým obrem Kolodějem. 
V prvním obraze přichází na královský zámek princ Jasoň, který zjišťuje, že jeho vytoužená nevěsta - princezna Zlatovláska - má (díky čárům Koloděje) vousy a nohu „pětačtyřicítku“. Jasoň se rozhodne Zlatovlásku vysvobodit ze zlé kletby a společně s ní, s jejím královským otcem a s Bystrozrakým se vydává za Dědem Vševědem, aby jim poradil, jak na Koloděje. Vše zpovzdálí sleduje Jasoňovo dvojče - zlý princ Drsoň, který se chystá ve vhodnou chvíli do děje vložit a získat princeznu pro sebe.

Časti:
1. Seminář na téma Cimrman sběratel pohádek
2. Dlouhý, Široký a Krátkozraký
Číst víc
Délka
0:53
Naše katalogové číslo
255671
Styl
humorný
Jazyk
čeština
Nakladatel
Supraphon
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila audiokniha vám?

„Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
Skoncovat s Eddym B.
Édouard Louis