Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Westwell: Tíživá lehkost lásky
E-kniha

Naši starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. My jsme předurčeni k tomu, abychom se navzájem nenáviděli. Ale co když je to nemožné?Když se Helena Westonová vrátí do New... Číst víc

2,0 2 hodnocení
1. díl série
Westwell (CZ)
Nakladatel
Red, 2024
408 stran
6-7 hodin čtení

Naši starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. My jsme předurčeni k tomu, abychom se navzájem nenáviděli. Ale co když je to nemožné?Když se Helena Westonová vrátí do New Yorku, má jediný cíl: zachránit pověst své sestry... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

319 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Westwell: Tíživá lehkost lásky - Lena Kiefer, Red, 2024
E-kniha
319 Kč

Více o eknize

Naši starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. My jsme předurčeni k tomu, abychom se navzájem nenáviděli. Ale co když je to nemožné?Když se Helena Westonová vrátí do New Yorku, má jediný cíl: zachránit pověst své sestry, ať to stojí, co to stojí. Je to už dva a půl roku, co byli Valerie a její životní láska Adam nalezeni mrtví v hotelovém apartmá po nočním večírku, a od té doby Adamova rodina nevynechala jedinou příležitost, aby z jejich tragické smrti obvinila pouze Valerii. Jen Helena pevně věří v sestřinu nevinu a dělá vše pro to, aby zjistila, co se oné osudné noci skutečně stalo.Při pátrání po pravdě se jí však do cesty ze všech lidí připlete zrovna Jessiah Coldwell, Adamův mladší bratr. Helena ví, že by měla Jesse nenávidět každým kouskem své bytosti. A přesto v ní probouzí city, proti kterým je brzy bezmocná... A zanedlouho budou bezmocní oba.
Číst víc
Originální název
Westwell: Heavy & Light
Počet stran
408
Rok vydání
2024
Naše katalogové číslo
2463221
Styl
romantický
Jazyk
čeština
Původ
Německo
1. díl série
Westwell (CZ)
Nakladatel
Red
Pro koho
new adult, pro ženy, young adult
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

2,0 / 5

2 hodnocení

0
0
0
2
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

5
Kostischrány - Emily Lloyd-Jones, 2023
Právě čtu
Kostischrány

jedna milovnice knih, která ráda hodnotí a fotí knihy na svůj knižní instagram @knizni.taurus :)

Hana Brťková
Ověřený zákazník
26.4.2024
Novodobá romance Romea a Julie, která mě lákala, ale bohužel mi zvlášť nesedla.

Kde začít? Nápad to byl skvělý. Dvě znepřátelené rodiny, jedno (nedořešené) úmrtí a slow burn romantická linka. Nicméně od knihy jsem toho čekala více. A tady je pár věcí, které mi nesedly nebo ty, které jsem naopak vnímala pozitivně.

1. Zápletka s očištěním jména Heleniny sestry ve spojitosti s jejím úmrtím a úmrtím Jessiahova bratra vzala rychle za své. Byl to takový prvek, který z této romance mohl udělat něco víc, ale díky tomu, že větší detektivní práce netvořila ani třetinu příběhu, to upadlo do klasické romantiky, kde si hlavní postavy k sobě hledají cestu 300 stran.

2. Nic extra se tam neděje, pokud Helena náhodou nenarazí na nějakou novou “indicii”, tak jen sledujeme dva lidi, kteří skáčou tak, jak jim jejich rodiče pískají.

3. Vše bylo tak utahané, zdlouhavé a jak na kolovrátku, že jsem si připadala, že to čtu tisíc let.

4. Hlavní postavy nebyly špatné, chovali se vzhledem ke svému “postavení ve společnosti” tak, jak bych předpokládala, ale zkrátka mi tam chybělo něco extra. Ačkoliv se snažili ukořistit si trochu té své rebélie, tak mě to nestačilo (i když mi jich bylo líto). Třeba se ta rebélie ještě ukáže v dalších dílech.

5. Plusový bod: komunikativnost. Oba se v tomto chovali dospěle, mluvili spolu a velmi oceňuju konec knihy, který ačkoliv je otevřený, tak jsem byla překvapená, že jej autorka tak elegantně zakončila. Víc asi prozrazovat nemůžu, musíte si to přečíst, pokud chcete vědět víc :D

6. Celý příběh je vyprávěn z pohledu jak Heleny, tak Jessiaha, takže můžeme nahlédnout do obou zmíněných rodin. Tohle bylo fajn, protože vám to dá takový ucelený obrázek.

7. Krásná obálka s nádhernou ořízkou.

Příběh jako takový má zajímavý námět a věřím, že by mohl bavit ty, kteří si libují v slow burn (a zakázané) romantické lince a v dlouhých příbězích. Mě ale příběh Heleny a Jesse příliš nezasáhl a myslím, že se do dalších dílů nepustím. Možná kdyby to byla jen duologie

Knihu jsem dostala v rámci spolupráce s KD.
Číst víc

„Pokud chceš vědět, jaký někdo doopravdy je, všimni si, jak se chová ke svým podřízeným, ne k sobě rovným.“

Harry Potter a Ohnivý pohár - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2019
Harry Potter a Ohnivý pohár
J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)